Zadar Carnival 2015

Sunday, February 15th , 2015.

Zadar

More: zadar.travel

PROGRAM ZADARSKOG KARNEVALA 2015.

 

 

Četvrtak, 12.02

– 18:00 sati: Caffe Galerija Gina – otvorenje izložbe Tomislava Marijana Bilosnića

• Fotografije prošlogodišnjeg karnevala u Varoši i Zadru.

 

– 21:00 sati: Caffe Bar Kult – “Budite i Vi zvijezda!”

• Maskirane karaoke – najbolje karaoke, maksimalno zezanje!

 

 

Petak, 13.02.

– 21:00 sat: Tovar Square (terasa caffe barova Kult & Dišpet u Varoši) – “Ljeto nam se vratilo!”

• Ljeto usred zime! Glazbeni uvod uz DJ Anđela nastavlja se s koncertom zvijezda večeri Kuzma & Shaka Zulu.

 

– 21:00 sat: Caffe Bar Arkada – urnebesan provod s maškarama uz live svirku benda Bracera!

 

– 21:00 sat: Vinyl Bar – “BAD BARBIE PARTY” i DJ Dirty Ken!  //  “GRAN TURISMO”  – UPAD GRATIS!

• na zatvorenoj terasi: Odjenite se u omiljenu lutku/lutka, budite Barbie, Ken, Cindy, Monster High, Ninja Kornjače, Minioni, Han Solo, Superhik, Anime, Cosplay, … i drmajte kao da sutra neće doći.

• unutar kluba: Hrvatska Disco Zajednica organizira “GRAN TURISMO” međunarodni spektakularni turistički sajam/kongres! Dođite kao turisti, Kinezi, Rusi, Talibani, Rastafarijanci, Teksašani, Eskimi, Aborigini, Pigmeji, Slovenci,… Odjenite odjeću svoga kraja, donesite običaje, plesove, recepte i načine rukovanja! Očekuje vas International Dance Party!

 

 

Subota, 14.02. – program povodom Valentinova

– 21:00 sat: Dvorana Krešimir Ćosić – Valentinovo pod maskama – koncert Ricardo Luque & prijatelji

• Romantična latino & salsa zabava pod maskama uz koncert Ricardo Luque & Prijatelji! Nagrada za najromantičniji par pod maskama: Spa paket za dvoje.

• Ulaznica: 30,00 kn

• Prodaja ulaznica: agencija “Aquarius” / na dan koncerta: blagajna Višnjik

 

– 21:00 sat: Caffe Bar Arkada – maškare party uz glazbu DJ Špela Jr.

 

– 21:00 sat: Vinyl Bar – „NOĆ PUNOG SATURNA“ by DJ Lumberjack (Bartolomew Timber – Squamish Records, Canada)

• Nakon šumarije, vrijedni drvosječa sa sjevera dolazi u Vinyl Bar kratko zagrijati ekipu sentišima na početku, jer vjerno štuje Valentinovo, a onda obećava lavinu plesne glazbe, frcanje iverja i loženje! UPAD GRATIS! 

 

– 22:00 sata: Tovar Square (terasa caffe barova Kult & Dišpet u Varoši) – “Nije ljubav za sve”

• Maskirana zabava za samce (naravno, dobrodošli su svi ;). Prigodni program prezentacije vrhunskog whiskeya uz simpatične maskirane hostese i glazbu DJ Petrusa

 

 

Nedjelja, 15.02. – dan glavne karnevalske povorke

– 11:30-13:00 sati: Tovar Square (terasa caffe barova Kult & Dišpet u Varoši) – “Čupave maske”

• Maškare za Vas i Vaše kućne ljubimce! Namaskirajte se, dođite u paru i pomozite Azilu za napuštene životinje. Biranje najljepše maskiranog kućnog ljubimca uz stručni žiri. Donacije su namijenjene Azilu za napuštene životinje Zadar; Glazba: DJ Anđelo

 

– 15:00 sati do kasno u noć: Glavna povorka Zadarskog karnevala 

• Tradicionalna povorka Zadarskog karnevala, sastavljena od pučkih maškaranih skupina iz Zadra te bliže i dalje okolice, održat će se u nedjelju, dana 15. veljače u organizaciji Turističke zajednice grada Zadra. Karnevalska povorka okupljat će se od 15:00 sati na parkiralištu ispred zgrade „Ljepotice“ na Branimirovoj obali. Početak povorke predviđen je u 16:00 sati, a kretat će se rutom preko Jazina i Obale kralja Tomislava prema Narodnom trgu, odakle će poslije pojedinačnog predstavljanja svih karnevalskih skupina vesele maškare nastaviti Kalelargom i Forumom. Krajnja destinacija i glavni zabavni program odvijat će se na Tovar Squareu, odnosno na terasi Caffe Barova Kult & Dišpet u Varoši, gdje će skupine glazbom dočekati DJ Anđelo, a potom slijedi urnebesna zabava uz koncert grupe Psihomodo Pop! Svi prijavljeni sudionici karnevalske povorke dobiti će bon za besplatnu hranu i piće na Tovar Squareu u Varoši.

 

 

Utorak, 17.02. – pokladno finale

– 20:00 sati: Tovar Square (terasa caffe barova Kult & Dišpet u Varoši) – “Izbor najboljih pojedinačnih maski Zadarskog karnevala”

• Finalna večer poklada uz izbor najboljih pojedinačnih maski! U natjecanje se može prijaviti do 22:00 sata, nakon čega će strogi žiri dodijeliti tri nagrade za najbolju pojedinačnu masku. Glazba DJ-a maskirnog imena Nemorales i živa svirka benda iznenađenja!

 

 

Osim navedenog programa predviđene su i druge manifestacije i događanja u organizaciji zadarskih ugostitelja, tvrtki i institucija, o čemu ćemo Vas izvijestiti kad budemo imali sve potrebne informacije.

 

Još uvijek, do 10. veljače, možete se prijaviti na poziv za dobijanje nagrade u iznosu od 2.000 kn za grupe koje broje najmanje 20 osoba! 

Sve informacije na sljedećem linku: Poziv za sudjelovanje u glavnoj karnevalskoj povorci

 

Copyright © Media ZD, Spring Media 2013. All rights reserved.