Hostel 4 You

  • header_hostel1

HOSTEL 4 YOU Zadar je novi, suvremeno opremljen hostel, s osobljem koje je na raspolaganju od 0 do 24 sata, za vaš ugodan boravak.
Naziv Hostela „4 You“ otkriva da je sve orijentirano na Vas. U modernom novoizgrađenom Hostelu, uz hostelski smještaj nudimo i privatne hotelske sobe s pogledom koji oduzima dah, uz brojne sadržaje.

Besplatni WiFi, klima, 24-satna usluga, Entertainment room s brojnim igrama, Buisness corner s računalom i pisačem, mala knjižnica i Lounge bar učinit će vaše vrijeme vrlo ugodnim.

Naš „Hostel 4 You“ je kapaciteta 99 kreveta.
Sve sobe imaju stakleni zid s predivnim pogledom na grad, tako da ne možete propustiti niti jednu zraku sunca a kamoli prekrasan zalazak po kojemu grad Zadar nadaleko poznat.

Imamo 8 modernih privatnih hotelskih spavaćih soba s vlastitim kupaonicama (6 soba imaju vlastiti wc unutar sobe, a 2 sobe imaju vlastiti wc odmah izvan sobe). Od toga 6 privatnih soba su su tipa 2+1, tri odrasle osobe, a djeca do 5 godina – gratis. Druge 2 sobe su za 2 odrasle osobe uz mogućnost postavljanja malog dječjeg krevetića.

Ostale sobe su Hostelskog tipa, suvremeno dizajnirane i opremljene. Svi kreveti imaju zastore, tako su koncipirani za savršenu kombinaciju privatnosti i druženja, pogodno za svaki izbor.

Hostel 4 You je idealno smješten u blizini starog dijela Zadra, a ipak dovoljno daleko od buke i gužve.
Oko našeg Hostela se nalaze razni sadržaji: restoran, pekarnica, kafić, dentalni centar, trgovina …

Pronađite nas na našoj web stranici i društvenim mrežama:

Pošalji prijatelju

Captcha verifikacija
captcha image

Pošalji upit

Captcha verifikacija
captcha image

Claim Listing

What is the claim proccess?

Captcha verifikacija
captcha image

Copyright © Media ZD, Spring Media 2013. All rights reserved.