Zadarski karneval 2015 -program

 • karneval

Četvrtak, 12. 2

– 18 sati: Caffe Galerija Gina – otvorenje izložbe Tomislava Marijana Bilosnića

 • Fotografije prošlogodišnjeg karnevala u Varoši i Zadru.

– 21 sat: Caffe Bar Kult – “Budite i Vi zvijezda!”

 • Maskirane karaoke – najbolje karaoke, maksimalno zezanje!

Petak, 13. 2.

– 21 sat: Tovar Square (terasa caffe barova Kult & Dišpet u Varoši) – “Ljeto nam se vratilo!”

 • Ljeto usred zime! Glazbeni uvod uz DJ Anđela nastavlja se s koncertom zvijezda večeri Kuzma & Shaka Zulu.

Subota, 14. 2. – program povodom Valentinova

– 21 sat: Dvorana Krešimir Ćosić – Valentinovo pod maskama – koncert Ricardo Luque & prijatelji

 • Romantična latino & salsa zabava pod maskama uz koncert Ricardo Luque & Prijatelji! Nagrada za najromantičniji par pod maskama: Spa paket za dvoje.
 • Ulaznica: 30 kuna
 • Prodaja ulaznica: agencija “Aquarius” / na dan koncerta: blagajna Višnjik

– 22 sata: Tovar Square (terasa caffe barova Kult & Dišpet u Varoši) – “Nije ljubav za sve”

 • Maskirana zabava za samce (naravno, dobrodošli su svi ;). Prigodni program prezentacije vrhunskog viskija uz simpatične maskirane hostese i glazbu DJ Petrusa

Nedjelja, 15. 2. – dan glavne karnevalske povorke

– 11,30-13 sati: Tovar Square (terasa caffe barova Kult & Dišpet u Varoši) – “Čupave maske”

 • Maškare za Vas i Vaše kućne ljubimce! Namaskirajte se, dođite u paru i pomozite Azilu za napuštene životinje. Biranje najljepše maskiranog kućnog ljubimca uz stručni žiri. Donacije su namijenjene Azilu za napuštene životinje Zadar; Glazba: DJ Anđelo

– 15 sati do kasno u noć: Glavna povorka Zadarskog karnevala

 • Tradicionalna povorka Zadarskog karnevala, sastavljena od pučkih maškaranih skupina iz Zadra te bliže i dalje okolice, održat će se u nedjelju, dana 15. veljače u organizaciji Turističke zajednice grada Zadra. Karnevalska povorka okupljat će se od 15 sati na parkiralištu ispred zgrade „Ljepotice” na Branimirovoj obali. Početak povorke predviđen je u 16 sati, a kretat će se rutom preko Jazina i Obale kralja Tomislava prema Narodnom trgu, odakle će poslije pojedinačnog predstavljanja svih karnevalskih skupina vesele maškare nastaviti Kalelargom i Forumom. Krajnja destinacija i glavni zabavni program odvijat će se na Tovar Squareu, odnosno na terasi Caffe Barova Kult & Dišpet u Varoši, gdje će skupine glazbom dočekati DJ Anđelo, a potom slijedi urnebesna zabava uz koncert grupe Psihomodo Pop! Svi prijavljeni sudionici karnevalske povorke dobiti će bon za besplatnu hranu i piće na Tovar Squareu u Varoši.

Utorak, 17. 2. – pokladno finale

– 20 sati: Tovar Square (terasa caffe barova Kult & Dišpet u Varoši) – “Izbor najboljih pojedinačnih maski Zadarskog karnevala”

 • Finalna večer poklada uz izbor najboljih pojedinačnih maski! U natjecanje se može prijaviti do 22 sata, nakon čega će strogi žiri dodijelit će tri nagrade za najbolju pojedinačnu masku. Glazba DJ-a maskirnog imena Nemorales i živa svirka benda iznenađenja!

 

 

Copyright © Media ZD, Spring Media 2013. All rights reserved.