VEČER SEVDAHA U ZADRU

  • sevdah_arsenal

Nedjelja, 30.listopada 2014. u 19 sati

U zadarskom klubu „Arsenal“ 30. studenog održat će se koncert „Večer sevdaha u Zadru“, koji je svojevrsni nastavak tradicionalnog koncerta „Sevdah u Lisinskom“.

Već osmu godinu zaredom koncertni program „Sevdah u Lisinskom“ puni koncertnu dvoranu „Vatroslav Lisinski“ u Zagrebu, a zbog velikog zanimanja za ovaj jedinstveni koncertni program lijepih bosanskih sevdalinki, nakon zagrebačkog koncerta 10. studenog 2014. zvijezde sevdaha nastupit će u Zadru 30. studenog, a dan ranije i u Dubrovniku.
Producent koncerta „Sevdah u Lisinskom“ Tomislav Kašljević za koncert „Večer sevdaha u Zadru“ najavio je nastup zvučnih imena izvornih pjevača tradicionalnih bosanskih sevdalinki koje predvodi kraljica sevdaha Hanka Paldum, a uz nju će nastupati Sejo Pitić i Reuf Feković. U „Arsenalu“ će također nastupiti i pjevači koji pripadaju mlađim generacijama sevdalija Azra Husarkić, Ibro Bublin i Zanin Berbić, a sve pjevače pratit će ansambl Dinka Mujanovića.
Lijepe i dirljive bosanske sevdalinke poput pjesama „Emina“, „Žute dunje“, „Tebi majko misli lete”, „Mostarski dućani”, „Moj dilbere“, „Jutros mi je ruža procvjetala” i „Ali pamtim još“ samo su dio repertoara koji će publika moći čuti u sklopu predstojećeg koncerta u „Arsenalu“ 30. studenog 2014., s početkom u 19 sati.
Ulaznice potražite na svim prodajnim mjestima Eventima ili na stranici www.eventim.hr

Copyright © Media ZD, Spring Media 2013. All rights reserved.